Lahjaksi hauska lahja vai sittenkin museokortti?

Lahjaksi hauska lahja vai sittenkin museokortti?

Lähipiirin vitsiniekalle kannattanee ostaa erityisen hauska lahja, joka ilahduttaa huumorintajuista lahjan saajaa. Sen sijaan kulttuurista ja museoista nauttivan lahjan saajan pakettiin kannattaa sujauttaa vaikkapa museokortti, josta on iloa koko tulevaksi vuodeksi. Jos lahjan saajasta löytyy sekä hupaisa puoli että hieman vakavampi puoli, on hyvä idea sujauttaa lahjapakettiin tai -kassiin sekä hauska lahja että museokortti. Näin lahjan saaja pääsee nauttimaan molemmista puolistaan ja saa lahjasta erityisen paljon irti.

Mistä löydän hauskat lahjat lahjapakettiin?

Löydät hauskat lahjat Partykingilta. Lahjojen tilaaminen on helppoa ja nopeaa, joten sinulle jää hieman tavallista enemmän aikaa pohtia muita yllätyksiä hauskan lahjan saajalle. Ehkäpä voit jopa järjestää hänelle hauskat yllätyslahjat, joiden tarvikkeet löydät myös näppärästi Partykingilta samaan pakettiin hauskojen lahjojen kanssa.

Hauskojen lahjaideoiden joukosta löytyy esimerkiksi herkullisia hattaroita loihtiva Champion-hattarakone, näyttävät valkoiset LED-valo-kengät, maapallon muotoinen karahvisetti, puhallettava sohva, Pick Your Poison -seurapeli, propellilippis, My Wife Is Perfect -T-paita, Superman-aamutakki miehelle ja Look-O-Look-Sushi-karkit. Jos lahjan saaja on Trump-fani, on Amerikan presidentti -vessaharja hauska lahjaidea vaikkapa uuteen kotiin tupaantuliaislahjaksi. Pohdi kuitenkin etukäteen riittääkö lahjan saajan huumorintaju ja pokka tällaisen lahjan käyttämiseen.

Museokortti lahjaksi kulttuurin ystävälle

Museokortti maksaa noin 70 euroa ja tarjoaa pääsylipun 300 kohteeseen Suomen ympäri. Museokortin avulla lahjansaaja voikin saada upeita kulttuurielämyksiä koko vuoden ajan. Museokortilla saa maksuttoman sisäänpääsyn esimerkiksi Heurekaan, Amos Rexiin, Kiasmaan ja Ateneumiin ja sillä pääsee tutustumaan jopa Inarin ja Ahvenanmaan paikallisiin museokohteisiin.

Upeat näyttelyt ja tapahtumat ovat lahjansaajan ulottuvilla, kun sujautat hänen lahjapakettiinsa monipuolisen museokortin. Kortti on voimassa 12 kuukautta ensimmäisestä museokäynnistä, jonka lahjan saaja uudella kortillaan tekee. Näin hän voi ajoittaa kortin käyttämisen ajankohtaan, jona hän saa kortista irti mahdollisimman suuren hyödyn. Lahjansaajan kannattaa myös ladata itselleen Museokortti-sovellus, sillä sen avulla museokortti kulkee näppärästi mukana, kunhan vain kännykkä on matkassa. Museokortti-sovelluksen voi ladata nopeasti ja näppärästi App Storesta tai Goole Playsta.

Museokortin voi hankkia näppärästi esimerkiksi museot.fi-verkkokaupasta tai Museokortti-sovelluksen kautta. Jos sinulla on käyttämättömiä kulttuurietuja, voit hyödyntää joitakin niistä Museokortin maksamisessa. Kun lahjansaajalla on jo Museokortti, voi hän myöhemmin niin halutessaan jatkaa korttinsa voimassaoloa tavallista edullisempaan hintaan Oma Museokortti -asiakassivun kautta. Kun jatkokausi ostetaan ennen kuin edellinen kausi vanhenee, maksaa voimassaolon jatkaminen ainoastaan 68 euroa. Näin lahjansaaja voi hyötyä ostamastasi lahjasta myös käyttämänsä vuoden jälkeen!

dante