Museoista inspiriaatiota kylpyhuoneen sisustamiseen

Museoista inspiriaatiota kylpyhuoneen sisustamiseen

Sisustussuunnittelun ammattilaiset ammentavat ideoita kaikkialta ympäröivästä maailmasta. Arkkitehtuuri ja sisussuunnittelu on satoja, ellei tuhansia vuosia vanha taiteenlajinsa. Sisustamiseen liittyvät muotisuuntaukset ovat suuresti vaihdelleet historian kuluessa. Tänä päivänä vahvoja dominoivia paradigmoja sisustamisessa ei enää ole. Päinvastoin monenlaiset erilaiset sisustussuuntaukset elävät rinta rinnan ja sisustuksesta kiinnostuneet ihmiset yhdistelevät myös rohkeasti erilaisia tyylejä.

Erilaisissa museoissa kiertely voi antaa inspiraatiota myös oman kodin sisustamiseen. Kyseessä ei tarvitse olla muotoilu- tai sisustusmuseo, että voit ammentaa sieltä inspiraatiota kotisi sisustamiseen. Monesti museorakennukset itsessään ovat niin vaikuttavia, että ne inspiroivat myös oman kodin sisustamiseen. Tässä kirjoituksessa keskitymme kylpyhuoneen sisustamiseen ja inspiraatioihin, joita museoista voit saada ylellisen kylpyhuoneen luomiseen.

Kylpyhuoneen sisustamisessa kannattaa panostaa laatuun, koska haluat välttyä turhilta ja kalliilta vesivahingoilta ja heikkolaatuisten suihkujen ja hanojen rikkoontumiselta. Laadukkaat kylpyhuonetarvikkeet kestävät jopa vuosikymmeniä ja ovat myös tyylikkäitä. Rörfokus kuuluu johtaviin skandinaavisiin LVI-tarvikkeiden verkkokauppoihin. Löydät verkkokaupan osoitteesta rorfokus.fi. Rörfokukselta saat huippulaadukkaat ja tyylikkäät putkistotarvikkeet kylpyhuoneeseen, keittiöön ja muualle asuntoosi. Rörfokuksen tuotteilla voit rakentaa itsellesi oman mielesi mukaisen tyylikkään kylpyhuoneen.

Nautitko vanhojen taidemuseoiden huokumasta antiikkisesta ylellisyydestä? Ehkä haluat sisustaa kylpyhuoneesi antiikkisen luksuskylpylän tyylin mukaisesti, jossa porsliini ja kiiltävä messinki luovat arvokasta tyylikkyyttä? Kylpyhuone on kotona erityinen paikka rauhoittumiseen ja sen sisustuksella on suora vaikutus viihtyvyyteen. Nykyään entistä suositumpaa on sisustaa kylpyhuone ylellisellä tyylillä, jossa yhdistyvät esimerkiksi messinki ja valkoinen posliini tai marmori. Vai haluatko että kylpyhuoneesi on modernin asiallinen ja pelkistetty? Rörfokuksen verkkokaupan laajasta valikoimasta löydät suosikkityylisi.

Tilaan netistä laadukkaat LVI-tarvikkeet kylppäriin ja kaikkialle kotiin

Rörfokuksella on vahva asema LVI-tarvikkeiden jälleenmyyjänä sekä Ruotsissa että Suomessa. Alkuperäisesti ruotsalainen yhtiö on laajentunut nopeasti myös Suomen markkinoille. Rörfokuksen valttikorttina on todella laaja valikoima kaikkia LVI-tarvikkeita maan ja taivaan väliltä. Mikäli jotain ei Rörfokukselta löydy, niin sitä ei todennäköisestä tarvita. Suomenkielinen asiakaspalvelu vastaa nopeasti kyömyyksiisi tuotteisiin ja toimituksiin liittyen. Tuotteet ovat viimeisen päälle laadukkaita takuutuotteita, jotka toimitetaan nopeasti ja halutessasi kotiovellesi saakka.

¨

Verkkokaupan valikoimista löytyvät esimerkiksi huippulaadukkaat ja ylellisen näköiset messinkiset keittiö- ja kylpyhuonehanat. Näiden lisäksi löydät monipuolisen valikoiman suihkuja ja paljon muuta. Tuotenimikkeitä verkkokaupassa on yli 16 000.

Verkkokaupasta löydät kaiken ylellisen kylpyhuoneen tai keittiön laittamiseen. Sisustusvinkkejä ja neuvoja löytyy tänä päivänä nopeasti netistä. Netti on pullollaan ammattilaisten ja harrastajien ylläpitämiä sisustusblogeja. Myös alan lehtiä on runsaasti tarjolla. Vaikka sinulla olisi vahva näkemys siitä, miltä haluat kylpyhuoneesi näyttävän, niin ammattilaisten vinkkejä ja neuvoja kannattaa silti lukea ja kuunnella. Sisustaminen on nimittäin myös oma ammattialansa ja ammattilaiset tietävät millainen on tyylikäs kylpyhuone.

Liikaa stressiä ei kuitenkaan kannata ottaa sisustamisesta. Loppujen lopuksi pienilläkin muutoksilla voidaan saada paljon aikaan. Esimerkiksi uusi suihku ja siihen yhteensopivat kylpyhuoneen hanat muuttavat kylpyhuoneen ilmettä suhteellisen pienellä vaivalla.

dante