Australian museot koko perheen voimin!

Australian museot koko perheen voimin!

 

Australiasta voi tulla ensimmäisenä mieleen kengurut, koalat ja lukemattomat vaaralliset eläimet, mutta sen lisäksi alueella on rikas historia! Tästä löydät Australian parhaat museot!

Australian National Maritime Museum

Merenkäynnin museo sisältää uskomattoman kokoelman sukellusveneitä ja laivoja, joita päästään ihailemaan jopa vedessä. Näiden kyytiin on mahdollista kiivetä ja esimerkiksi lasten kanssa museo on mainio tapa upota merelliseen seikkailuun merimiehen ammatissa, ja samalla saada aimo annos kulttuuria kaikille. Museon sisäpuolella päästään tutustumaan siihen, miten paljon meri ja sen anti ovat vaikuttaneet paikallisten elämään, ja miten siitä ollaan riippuvaisia.

Australian Aviaton Heritage Centre

Lentämiseen keskittynyt museo sisältää esimerkiksi B-52 pommittajan, joka on pysyvässä lainassa Yhdysvalloilta. Tämän lisäksi esillä on mitä erikoisempia lentokoneita, moottoreita ja muita lentämiseen liittyviä välineitä. Kulttuuriin on helppo upota tarinoiden ja vitsien avulla, mikä tekee tästä museosta erilaisen, hiukan kevyemmän, mutta yhtä lailla arvokkaan, kokemuksen.

The Migration Museum

Kuten monenkin muun maan kohdalla, Australian historiaan vaikuttaa vahvasti maahanmuutto. Australia on saanut alkunsa maahanmuuttajista, ja tämän museon avulla päästään näkemään minkälaisia olivat ensimmäisten maahanmuuttajien vaiheet uutta mannerta valloittaessa.

dante