Rento kaupunkityyli

Rento kaupunkityyli

Pukeutumisessa nykytrendinä on rentous, joka on samalla tyylikästä ja kaupunkikuvaan sopivaa. Voit yhdistellä eri tyylisiä vaatekappaleita varsin vapaasti näyttäen silti aina tyylikkäältä. Kukkamekko ja farkkutakki tai minimekko ja maiharit ovat täysin hyväksyttyjä yhdistelmiä nuorten kaupunkilaisten pukeutumisessa. Oman maun mukaisilla vaatteilla on nyt lupa leikitellä ja ilmaista itseään orjallisen viimeisen muodin seuraamisen sijaan. Kaduilla näkyykin upeita yhdistelmiä, joissa on aina joku juju pisteenä iin päällä. Verkkarit ja tyylikäs kauluspaita sopivat vaikka toimistoon, kunhan ne ovat siistit. Hatut, korut ja laukut kruunaavat tyylin. Mukavat tennarit toimivat hameen ja mekkojen kanssa kaupungilla loistavasti ja monet vetävät nyt päälleen huippusuosiossa olevaa ruutukuosia. Myös farkut mitä erilaisimpien yläosien kanssa toimivat aina. Tosin revityt reikäfarkut on parasta jättää kotiin töihin mennessä, jos työpaikka sattuu olemaan konservatiivisempaa sorttia. Vapaa-ajalla voi sitten hullutella miten vain ja kokeilla uusia, räväköitä yhdistelmiä. Monien kammoama vyölaukku tulee taas takaisin, mutta nyt sen voi pukea myös olan yli. Parasta tässä rennon tyylin trendissä on, että lähes mikä tahansa on tyylikästä.

Syksyn tullen lämpimät neuleet houkuttelevat

Kun ulkona alkavat syysmyrskyt puhaltaa, on ihanaa vetää ylleen paksu ja lämmittävä neule. Muhkeat villapuserot ja kevyemmät neuleet ovat ikisuosikkeja, joiden suosio ei hiivu koskaan. syksyn 2017 ihanimmat arkineuleet esittelevät syksyn ja tulevan talven trendejä kuoseissaan ja värityksessään. Kansallisromantiikka, niin koti- kuin ulkomainenkin, on vahvasti pinnalla. Neuleissa näkyy norjalaistyyliä ja pohjoisen kuvioneuletta, joita löytyy kaiken värisinä. Värikkyys on myös in, mikä sopii loistavasti tuomaan iloa pitkään, pimeään talvikauteen. Varsinainen megatrendi ovat Venäjältä ja Baltian maista lainatut kirkkaat kukkakirjailut, joita on perinteisesti käytetty alueen kansallispuvuissa. Kukkakuviot näyttävät upeilta pehmeissä neuleissa talven kylminä päivinä. Hempeät pastellisävyt pitävät myös pintansa vuodesta toiseen, kuten myös pitsineuleet, joita näkyy nyt etenkin puserojen hihoissa. Runsaat puhvihihat ovat löytäneet tiensä myös neuleisiin paitapuseroiden vanavedessä. Neuleisiin yhdistetään nyt myös koristeita, kirjailuja, kimalletta tai helmiä. Erilaiset pienet jujut, kuten palmikot, solmut, rusetit ja napit tuovat särmää muuten yksinkertaiseen perusneuleeseen. Talveksi kannattaakin hankkia useampia erityylisiä neuleita viileiden ilmojen varalle. Ohuet sopivat töihin yläosaksi hameen tai housujen kanssa, ja muhkeat kirjaillut neulepuserot ovat paikallaan vapaa-ajalla ja ulkoillessa. Ei oikein malttaisi edes odottaa, että saa käyttää näitä ihania talven lämmittäjiä.

Rennon tyylin mukaiset mukavat kengät

Jalkineiden valinta tuottaa joskus pulmia. Kenkien pitäisi olla mukavat mutta tyylikkäät, ja niiden tulisi sopia saumattomasti yhteen muun tyylin kanssa. Laadukkaat nahkakengät ovat varma valinta tilanteeseen kuin tilanteeseen, ne ovat miellyttävät jalassa ja samalla hyvännäköiset. Ecco kengät sopivat rentoon tyyliin täydellisesti, ovathan ne tunnettuja laadustaan ja mukavuudestaan ja vielä tyylikkään näköiset. Voisiko kaupunkijalkineilta enempää toivoa? Kunnolliset kengät, jotka tukevat jalkaa riittävästi ja ovat sopivan kokoiset ja miellyttävät jalassa, ovat elinehto jalkojen terveydelle. Kengissä ei kannata koskaan säästää, koska heikkolaatuisilla jalkineilla saa helposti aikaan vakavia vaivoja jalkoihinsa. Jalat kantavat meitä koko elämämme ajan, joten ei ole ollenkaan samantekevää minkälaisiin kenkiin jalkansa työntää. Laatukenkä maksaa myös itsensä takaisin pitkällä käyttöiällään, kunhan kenkiä muistaa myös hoitaa. Kenkien rasvauksen, kiillotuksen ja kosteussuojauksen tulisi kuulua normaaleihin rutiineihin kaikkien nahkakenkien kanssa. Näin kenkä säilyy uudenveroisena vuosikausia ja kestää moninkertaisesti sen mitä heikommat kilpailijansa. Lopulta siis aikanaan vähän kalliimmalla hankittu kenkä tuleekin paljon edullisemmaksi kuin halpa serkkunsa.

dante